Wat is een bedevaart?  Bedevaart naar  Renkum: wat is er te zien?  Wat is er te doen?  Bedevaarten 2017 Hoe stelt u uw eigen Bedevaart naar Renkum samen?  Hoe zijn de bedevaarten naar Renkum ontstaan?  Uit het (foto) archief

 

Bloesembedevaart 26 april 2015  

Op zondag 26 april jl namen gezinnen met eerste communicanten deel aan de Bloesembedevaart. De eerste communicanten kregen aan het begin van de dienst in de kerk een rozenkrans.  Het kinderkoor o.l.v.. Simon de Jong begeleid met life muziek , blokfluit en gitaar, ging mee voor in de processie door het park. Al zingend op de melodie van het lied "Te Lourdes op de Bergen " trokken de kinderen met hun ouders de groepen kapelletjes langs. Pastoor Henri ten Have gaf uitleg en ging samen met pater Aristoteles voor in het bidden van 'Het Wees Gegroetje' en 'Het Onze Vader". De processie keerde terug in de kerk. Het samen bidden kreeg een vervolg door een speciaal gebed bij het Mariabeeld. Een bijzonder stiltemoment.

Na afloop was het druk in de Pastorie. Er was koffie voor volwassenen en sap voor de kinderen. De quiz voor de kinderen was weer een succes.

Klik hier voor foto's.

Volgend jaar zeker weer een goed idee.