Nieuws Bedevaarten

Hier vindt u het laatste nieuws over onze Bedevaarten in Bedevaartsoord Renkum

Bedevaarten Maria van Renkum worden later hervat

Twee bedevaarten naar Maria van Renkum gaan wegens de coronamaatregelen niet door: de Bloesembedevaart op 19 april en de Mariabedevaart speciaal voor zieken en senioren op 26 mei 2020. Drie andere bedevaarten blijven voorlopig wel op het programma staan: Sacramentsdag (14 juni), Maria ten Hemelopneming (Renkumse viering 14 augustus) en Gelderse Bedevaart (18 oktober).

Rosarium Mariae.flyer bedevaart 2020.foto 4

Kerk en Mariatuin dagelijks open
Ook al zijn de bedevaarten in april en mei afgelast, u blijft persoonlijk of met een klein groepje van harte welkom in de OL Vrouw ten Hemelopneming-kerk in Renkum. De kerk is elke dag van 9 tot 16 uur voor u geopend om stilte te vinden of te bidden bij het beeld van Maria van Renkum of een kaarsje bij haar op te steken. Het Mariabeeld is minstens 640 jaar oud en heeft door de eeuwen heen storm en rampspoed doorstaan. Juist ook in deze tijd kunt u op voorspraak van Maria vragen om hulp, moed en vertrouwen.
Ook kunt u een bezoek brengen aan het Rosarium Mariae, het naast de kerk gelegen park met 20 kapelletjes waarin iconen vertellen over de mysteries in het leven van Jezus en Maria.

Wanneer er weer zicht bestaat op het verdere bedevaartprogramma in 2020, leest u er meer over.

Contactpersoon bedevaarten

L. Lotgerink 
Tel: 06 – 53160195
E-mail: lotgerink@planet.nl

home O.L.V kerk Maria van Renkum

Terugblik bedevaarten 2019

Hier vindt u een terugblik op het rijk gevarieerde bedevaartjaar 2019.

 Bedevaarten naar Renkum.overzicht 2019